Home Enzerink Transport Warehouse beschikbaar Onze medewerkers Ons materieel Onze sterke puntenVacature Contact Maatschappij Keurmerk Nieuwsflits 50 Jarig jubileum

Maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), mensen, milieu en kwaliteit lopen als een rode draad door de bedrijfsvoering binnen Enzerink Transport.

Milieu 

Wij hebben sinds 2005 al geďnvesteerd in Euro-5 voertuigen, hiermee voldoet ons wagenpark aan hoogste milieueisen.

Blik op brandstof

In 2009 hebben wij deelgenomen aan project: “Blik op Brandstof “ dit project had tot doel brandstofverbruik inzichtelijk te maken en hiermee zo zuinig mogelijk om te gaan en besparingen te realiseren welke gunstig zijn voor het milieu, dit project werd gefinancierd en begeleid door de Provincie Gelderland.

Lean and Green 

Het project “Lean and Green” houdt in de CO2 uitstoot met 20% in 5 jaar te reduceren. In augustus 2011 hebben we hieraan deelgenomen en is de conclusie getrokken dat de huidige werkwijze van Enzerink Transport BV al dermate ver is dat deze besparing niet realiseerbaar is. Deze conclusie is getrokken door dhr. T. Mooren van EVO. Toch blijft dit wel een aandachtspunt en wij zullen bij investeringen in de toekomst zeker rekening houden met het milieu.