Home Enzerink Transport Warehouse beschikbaar Onze medewerkers Ons materieel Onze sterke puntenVacature Contact Maatschappij Keurmerk Nieuwsflits 50 Jarig jubileum

Onze medewerkers

Bij Enzerink Transport werken 23 mensen, waarvan 19 chauffeurs. Dit is een hecht team welke zijn verantwoordelijkheden en de eisen van klanten kent. De communicatielijnen zijn zeer kort. Op die manier kan er direct geschakeld worden.

Directie/planning : Gerard Enzerink (gerard.enzerink@enzerinktransport.nl)

Planning               :  Ronald ter Beest (planning@enzerinktransport.nl)

Administratie       :  Daphne Rodijk (administratie@enzerinktransport.nl)

 

Al onze medewerkers hebben de Nederlandse nationaliteit en zijn de Nederlandse, Engelse en Duitse taal machtig. Oftewel ze kunnen zich goed verstaanbaar maken bij uw klanten.

Mensen, veiligheid en kwaliteit staan bij Enzerink Transport hoog in het vaandel. Dit houdt in dat Enzerink Transport continu investeert in opleiding en scholing van de medewerkers.

Code 95 is verplicht in de Richtlijn vakbekwaamheid. Dit houdt in dat men binnen 5 jaar verplicht is 35 uur nascholing te volgen. Inmiddels is er een begin gemaakt en zijn de medewerkers in het bezit van het certificaat:

* “ADR stukgoed”

* “Veilig werken met heftruck/kooi-aap”

* “Digitale Tachograaf”

Daarnaast wordt er deelgenomen aan het TVM Veiligheidsplan. Onze chauffeurs zijn in het bezit van het certificaat “Ridder van de weg”.  Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan chauffeurs gedurende een aaneengesloten periode van respectievelijk 20, 10, 5 en 3 jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest.